Op deze pagina bevindt zich een script om de afbeeldingen te doen bewegen, om dit te zien dient u javascript te instaleren/deblockeren.
Ga naar de Home Bekijk de collectie Bekijk de producties Ga naar de service pagina Ga naar de contact pagina Ga naar de Webshop
Service
Service

Maatwerk en atelier

Middels ons atelier verzorgen wij alle verstellingen die nodig zijn om uw kleding perfect passend, en met de juiste uitstraling te kunnen leveren. Eveneens het maatwerk wordt verzorgd door professionele kleer makers die zordragen voor een kostuum van hoge kwaliteit.

Logo aanbrengen

Logo's en andere bedrijfsuitingen kunnen op diverse manieren worden verzorgd. Onder andere borduringen, badges en transfers zijn verschillende wijze manieren om uitingen op de kleding aan brengen en kunnen door ons verzorgd worden.

Pasmomenten

Om voor elke medewerker de juiste maat te kunnen vaststellen maakt HC-94 Business Fashion van passessies en passeries. Voor de passessies komen wij ter plaatse om handmatig de maten te kunnen nemen. Bij bedrijven waarbij het moeilijk of onmogelijk is de medewerkers samen te laten komen kan gebruik worden gemaakt van passeries. Hierbij wordt een medewerker van het bedrijf geinstrueerd hoe op een juiste manier de maat te nemen met kleding uit de passerie.

Bestelsysteem

HC-94 Business Fashion maakt gebruik van een online bestelsyteem, indien gewenst. Onze klanten kunnen gebruik maken van dit bestelsysteem, waarbij medewerkers individueel autorisaties toegewezen kunnen krijgen. Bestellingen plaatsen, bestel-groepen aanmaken, bestelhistorie bekijken enz., alles kan per medewerker worden ingesteld, of juist niet.

Budgetbeheer

Budgetten zijn belangrijk voor veel klanten. Budgetten kunnen worden bijgehouden door HC-94 Business Fashion, terwijl eveneens de mogelijkheid bestaat een budget toe te kennen via het online bestelsysteem. Bestellingen kunnen dan niet meer worden geplaatst door de medewerker indien het budget wordt overschreden.

Ontwerpen

Wel ideeen maar geen exacte voorstellen? Wij zijn graag bereid uw ideeen om te zetten naar de praktijk waarbij wij de wens van de klant volgen. Vanzelfsprekend wordt de klant bij dit gehele proces betrokken om zorg te dragen dat alles naar wens wordt uitgevoerd.

Logistiek

De logistiek wordt afhankelijk per klant afgestemd. Bij de ene klant is hangend vervoer een vereiste, bij weer een andere zal er nog afgepast dienen te worden zodat wij ter plaatse de kleding uitleveren. De verpakkingen kunnen varieren van kledinghoezen tot draagtassen of dozen.